E-Bikes Union Fiets Boek Fietsenwinkel Amersfoort

E-bikes van Union

Met een e-bike van Union fiets je iedereen lachend en in stijl voorbij. Bij al onze elektrische fietsen verstoppen we een beul van een voorwielmotor in een elegant, clean design. Op het stuur van onze elektrische fietsen vind je een display, en op dat display vind je alles wat je moet weten. Hoe hard je fietst, hoe veel kilometers je al hebt afgelegd en hoe ver je nog kunt voordat de accu aan de lader moet.

Onze nieuwste elektrische fiets is de Union E-Lite: een stoere en comfortabele e-bike. De Union E-Lite is er in het zwart en in het grijs. Deze puike fiets met middenmotor maakt zelfs kans om E-Bike van het jaar te worden! Ook de andere e-bike modellen zijn niet mis. Neem nou de Union Fast: die ziet er strak uit, toch? En dankzij de krachtige accu zoef je moeiteloos de kilometers aan elkaar. De Union Fast e-bike is er in verschillende varianten. De belangrijkste verschillen? Er is er een met een krachtige accu en eentje met een nóg krachtigere accu. Beide zijn sterk genoeg voor heel wat ritjes naar werk en terug. Hoeveel precies? Dat ligt aan de bijdrage van je beenspieren. Werk je aan de andere kant van het land? Dan kun je beter voor de extra grote accu kiezen.

Ook een lichtgewicht e-bike voor dames?

De beste e-bike voor dames? Dat is er eentje die er niet uitziet als een elektrische damesfiets. Zoals de Union Fast: sterk, maar toch elegant. En snel, dat is-ie zeker. Nooit meer buiten adem bovenop de brug – de motor strijkt alle heuvels voor je glad. En tegenwind? Die voel je alleen nog in je haren.

 

 

© 2017 - 2021 Fiets Boek Fietsenwinkel Amersfoort | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel